Nyheter

Blir du vår neste kultursjef?

Time kommune har startet jakten på ny kultursjef, og søker en person som trives i lederrollen, er flink til å motivere og kan bidra til å presentere kulturtilbudet i Time ut både lokalt, regionalt og nasjonalt. Søknadsfrist er 22. august.

Dato: 18. august 2016 |

– Den nye kultursjefen kommer til å ha et overordnet ansvar for hele kulturområdet, så dette er en stor og viktig stilling. Den rette kandidaten har kulturfaglig bakgrunn og utdanning å vise til. Vedkommende må selvsagt også være flink til å markedsføre kulturlivet både innad i kommunen og utover regionen, og vise frem de unike tilbudene vi har her, som for eksempel Garborgsenteret og biblioteket, sier Bjørn Meling, kommunalsjef i Time kommune.

Ny kino og Storstova
Allerede fra neste høst av starter byggingen av ny kino i Bryne sentrum, og Storstova blir da gjort om til et regionalt kulturhus tilrettelagt for private lag og organisasjoner som kan bruke lokalene til øving og fremføring. – Kultursjefen vil ha en viktig jobb med å koordinere dette arbeidet. I tillegg er det viktig at vi blir enda flinkere til å formidle det brede arrangementstilbudet Time har å by på, og samtidig sørge for at lokalbefolkningen vet om de tjenestene som er tilgjengelige, påpeker Meling.
Lær mer om det nåværende kulturtilbudet i Time kommune

Søknadsfrist 22. august
Søknadsfristen for stillingen er 22. august 2016 – med andre ord rett rundt hjørnet.
– Vi har stor tro på at vi vil få mange dyktige søkere. Dette er en utrolig spennende stilling hvor man får være med på å forme regionens fremtid. Kultur blir trukket frem som et utrolig viktig element i hvorvidt innbyggerne trives, og vi skal ha et meget godt tilrettelagt tilbud. Time kommune er alltid på jakt etter de beste folkene. Er du en av dem? Da tar vi svært gjerne imot din søknad, inviterer kommunalsjef Meling.

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere