Ledige stillinger

Ferievikar 2019 tekniske saker og næring for Hå kommune

Hå kommune

4360 VARHAUG

Hå kommunes administrasjonssenter ligger på Varhaug, ca. 40 minutter med tog fra Stavanger. Kommunen har 18 500 innbyggere, velfungerende skoledrift, full barnehagedekning, gode helsetilbud og gode levekår. I tillegg til et rikt og variert kultur- og idrettstilbud finner man flotte tur- og friluftsområder. Hå kommunes visjon er «Me løfter i lag». Våre verdier er Åpen, Driftig og Stolt. Vi ønsker oss medarbeidere som kan identifisere seg med vår visjon og våre verdier!

Ferievikar 2019 tekniske saker og næring

Tekniske saker og næring søker ferievikarer for sommeren 2019. Arbeidet vil for det meste omfatte vedlikehold av kommunale grøntanlegg mm. Skoleungdom og studenter vil bli prioritert. Det er ønskelig at søkere har førerkort.

Ansettelsesvilkår


Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som fremgår av utlysningen, og de til en hver tid gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger med ulykkesforsikring i fritiden. Kommunen har prøvetid på seks måneder og regler for flyttegodtgjørelse.

Søknad sendes


Hå kommune oppfordrer alle til å søke elektronisk på web www.ha.no/stilling. Ta kontakt på lonn@ha.kommune.no dersom du har problemer med innlogging.

Se annonsePAM

Stillingsnummer: 1119-2019-03-9 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Webcrawl

employer: Hå kommune

job_industry: [Jordbruk og dyrehold, Skogbruk, gartnerarbeide og hagebruk]

job_function: Gartner

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere