Ledige stillinger

Kokk / kafeansvarlig Hå gamle prestegard for Hå kommune

Hå kommune

4360 VARHAUG

Hå kommunes administrasjonssenter ligger på Varhaug, ca. 40 minutter med tog fra Stavanger. Kommunen har 18 500 innbyggere, velfungerende skoledrift, full barnehagedekning, gode helsetilbud og gode levekår. I tillegg til et rikt og variert kultur- og idrettstilbud finner man flotte tur- og friluftsområder. Hå kommunes visjon er «Me løfter i lag». Våre verdier er Åpen, Driftig og Stolt.Vi ønsker oss medarbeidere som kan identifisere seg med vår visjon og våre verdier!

Kokk / kafeansvarlig Hå gamle prestegard

Hå gamle prestegard har ledig en 100% fast stilling som kokk / kafeansvarlig fra og med 1. august 2019.

Kafeen er i en historisk bygning fra 1700-tallet, åpningstider tirsdag – fredag fra 11-15 (17), helg 12-17, samt grupper og arrangement etter avtale.

Kafedriften skal gi et enkelt men spennende mattilbud basert på lokale råvarer og variasjon etter årstidene og ulike kunst/kulturtema. Kafeen skal være en miljøskapende arena på kulturinstitusjonen med egen liten kjøkkenhage. Kafeen drives av to kokker, samt kafeverter.

Kvalifikasjoner


Bakgrunn/utdanning som kokk. Tidligere erfaring og ansvar fra kafedrift og interesse for sunne og gode råvarer er ønskelig. Vi ønsker en utadvendt, initiativrik, samarbeidsorientert og dyktig kokk i teamet.

Arbeidsoppgaver


Arbeidet består i å drive og utvikle «kulturkafe på Hå», i samarbeid med øvrig personale.

Ansettelsesvilkår


Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som går fram av utlysingen, og de til en hver tid gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger med ulykkesforsikring i fritiden. Kommunen har prøvetid på 6 måneder og regler for flyttegodtgjørelse.

Søknad sendes


Hå kommune oppfordrer alle til å søke elektronisk på web www.ha.no/stilling. Ta kontakt med lonn@ha.kommune.no dersom du har problemer med innlogging.

Se annonsePAM

Stillingsnummer: 1119-2019-06-5 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Webcrawl

employer: Hå kommune

job_industry: [Reiseliv, hotell og overnatting, Restaurant og forpleining]

job_function: Kokk

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere