Ledige stillinger

Ringevikar i barnehagene på Varhaug for HÅ KOMMUNE ASSISTENTER – BARNEHAGER

HÅ KOMMUNE ASSISTENTER – BARNEHAGER

4360 VARHAUG

Hå kommunes administrasjonssenter ligger på Varhaug, ca. 40 minutter med tog fra Stavanger. Kommunen har 18 500 innbyggere, velfungerende skoledrift, full barnehagedekning, gode helsetilbud og gode levekår. I tillegg til et rikt og variert kultur- og idrettstilbud finner man flotte tur- og friluftsområder. Hå kommunes visjon er «Me løfter i lag». Våre verdier er Åpen, Driftig og Stolt.Vi ønsker oss medarbeidere som kan identifisere seg med vår visjon og våre verdier!

Ringevikar i barnehagene på Varhaug

Opplæring og kultur har tre barnehager på Varhaug; Lensmannsgarden barnehage, Trekløveren barnehage og Varhaug Idrettsbarnehage. Vi har behov for gode vikarer som vi kan ringe ved behov. Noen ganger for et par timer, andre ganger for lengre engasjement. Som ringevikar vil du stå på en liste i alle tre barnehagene og vi tar kontakt etter behov. Dersom du ønsker å kun stå på en eller to barnehager sine lister må du oppgi det i søknaden.

Kvalifikasjoner


Vi ønsker personer som ser barna, er sensitive, fleksible og lekende. Du må kunne stille opp på kort varsel og samarbeide med grunnbemanningen. Som vikar går du inn i de arbeidsoppgavene som det er behov for. Du må ha et godt norsk muntlig språk.

Alle attester og vitnemål tas med til intervju.

Politiattest


Gyldig politiattest nyere enn tre måneder må leveres før tiltredelse.

Ansettelsesvilkår


Ansettelsen skjer på de vilkår og med de plikter som fremgår av utlysningen, og de til en hver tid gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger med ulykkesforsikring i fritiden. Kommunen har prøvetid på seks måneder og regler for flyttegodtgjørelse.

Søknad sendes


Hå kommune tar imot søknader elektronisk på web www.ha.no/stilling. Ta kontakt med lonn@ha.kommune.no dersom du har problemer med innlogging.

Se annonsePAM

Stillingsnummer: 1119-2019-08-10 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Webcrawl

employer: HÅ KOMMUNE ASSISTENTER - BARNEHAGER

job_industry: [Barnehage, og grunnskole]

job_function: Barnehagelærer

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere