Ledige stillinger

Psykologi-lærer for Jæren Folkehøgskule

Jæren Folkehøgskule

Søren Øvretveits veg 9
4352 KLEPPE


Telefon: 92030762
E-post:

dag@jarenfhs.noWeb:

https://www.jarenfhs.no


Jæren folkehøgskule er en frilynt folkehøgskole i Klepp sentrum med 95 elever årlig. Skolen har et bredt linjetilbud og rekrutterer ungdom fra hele landet.

Psykologi-lærer

Skolen starter i august opp et nytt linjetilbud i Psykologi og egenutvikling. Her vil elevene utvikle seg selv innen ledelse, bli tryggere, oppdage eget potensiale og finne sine kvaliteter for kommend yrke og fritid.

Som linjelærer vil du ha hovedansvar for en elevgruppe på 16 elever, og tilrettelegge for utvikling faglig og sosialt. Du vil utvikle faget sammen med elevene, og du vil planlegge og gjennomføre ekskursjoner og studieturer for å gi elevene best mulig faglig utbytte.

Siden faget er nytt vil du få ansvar for å bygge opp faget, noe som selvsagt gir mulighet for å skreddersy faget etter egen interesse og kompetanse.

Folkehøgskolen underviser i hovedsak ordinær dagtid, men vi er en 6-dagers skole, så noe undervisning enkelte lørdager må påregnes. En må også påregne noe kveld. En må også ha mulighet for å dra på studietur med elevene til andre land, vanligvis 1-2 ukers varighet.

Det er krevende og intenst å jobbe i folkehøgskolen, men en har ordinære skoleferier og avspasering/ferie ca 3 mnd på sommeren.

Lærere har også tilsynsvakter, det betyr at en har ansvar for skolen og elevene ettermiddag, kveld og natt. En har sovende nattevakt på bolig på tunet eller på vaktrom.

Alle ansatte har pensjonsodning i Statens pensjonskasse. PAM

Stillingsnummer: 1120-2019-03-70 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Selvregistrert av arbeidsgiver

employer: Jæren Folkehøgskule

job_industry: [Universitet og høgskole]

job_function: Lærer (folkehøyskole)

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere