Ledige stillinger

Læreplass i CNC-maskineringsfaget for Kverneland Group Operations Norway AS

Kverneland Group Operations Norway AS

Plogfabrikkveien 1
4353 KLEPP STASJON


Telefon: +47 51 42 94 13

Kverneland Group er et av verdens ledende internasjonale selskaper innen utvikling, produksjon og distribusjon av maskiner, utstyr og service til landbruket. Sterkt fokus på innovasjon gjør at vi kan tilby et unikt og bredt produktspekter av høy kvalitet. Kverneland Group tilbyr et bredt sortiment av produkter rettet mot profesjonelle entreprenører og bønder, som dekker områdene jordbearbeiding, såing, grovfôr- og fôrballeutstyr, kunstgjødselspredning, sprøyting og elektroniske løsninger for traktorer og redskaper under merkevarene Kverneland, Kubota og Vicon. Selskapet ble grunnlagt i 1879 og har fabrikker i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike, Nederland, Italia, Russland og Kina. Kverneland Group har egne salgsselskap i 17 land og eksporterer til ytterligere 60 land.

Kverneland Group er en del av Kubota Corporation, som har en sterk ambisjon om å bidra til bærekraftige løsninger på globale utfordringer innen mat, vann og miljø. Kubota har siden 1890 vært en ledende leverandør av maskiner, utstyr og service til landbruks- og anleggsbransjen og produserer i tillegg en rekke andre produkter som vannfiltreringssystemer og vanningsanlegg, rørsystemer og store underjordiske ventilsystemer. Kubota har sitt hovedkontor i Osaka, Japan, og har 39 500 ansatte fordelt på lokasjoner i mer enn 110 land i Nord-Amerika, Europa og Asia. I 2017 var omsetningen til Kubota 15,6 milliarder dollar.

Læreplass i CNC-maskineringsfaget

Kverneland Groups største fabrikk ligger i Klepp kommune og er en verdensledende produsent av plog og plogtilbehør. Sjekk ut DENNE FILMEN for å se hvor kjekt vi har det. Bedriften har i mange år vært lærebedrift og et stort antall ungdommer har gjennomført læretid og fått fagbrev hos oss. Vi søker nå etter kandidater til læreplass i CNC-maskineringsfaget . En maskinarbeider bearbeider deler til plogene ved hjelp av manuelle og styrte verktøymaskiner. Styring av maskiner og programmering er en vesentlig del av jobben. Maskinarbeidere kan også delta i utvikling av nye produkter og produksjonsprosesser i samarbeid med andre. Arbeidet krever tall- og tegningsforståelse, selvstendighet og nøyaktighet. Faglige oppgaver i bedriften:

  • mottak av materialer
  • bearbeiding og produksjon av detaljer av ulike materialer ved hjelp av manuelle og styrte verktøymaskiner
  • valg av skjæreverktøy og skjæredata
  • bruk av digitale hjelpemidler til å utvikle og redigere programmer for styrte verktøymaskiner samt informasjons- og administrasjonssystemer
  • vedlikehold av maskiner og tilhørende utstyr

Som lærling i Kverneland følger du et godt opplegg i samarbeid med «Opplæringskontoret for Industrifag i Rogaland» (www.ofir.no). Aktuelle søkere har fullført og bestått videregående utdanning VG1 og VG2 i mekaniske fag. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, god opplæring og mange varierte og spennende arbeidsoppgaver. Les mer her: «Lærling i Kverneland». Søknad skjer via vårt online søknadsskjema. Velg «Søk her» i denne annonsen. Plangt oppstart av læretid er uke 26 2019.

Se annonsePAM

Stillingsnummer: 1120-2019-03-77 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Finn

employer: Kverneland Group Operations Norway AS

job_industry: [Maskinteknikk og mekanikk]

job_function: CNC-operatør

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere