Ledige stillinger

PLC, HMI, DATABASE PROGRAMMERER for AU2MATE NORGE AS

AU2MATE NORGE AS

Kirsten Brynes Veg 7
4340 BRYNE


Telefon: +47 916 71 422
E-post:

itu@au2mate.noWeb:

https://www.finn.no/recruitment/hired/frontend/applynow/input.action?adId=154793446


Au2mate leverer automasjon og industriell IT løsninger til meieri- og prosess industrien i hele verden. Au2mates systemer bygger på plattformer fra anerkjente leverandører av PLC/SCADA/MES systemer og er designet iht. den enkelte kundes ønsker og behov. Au2mate arbeider internasjonalt og prosjektorientert etter førende normer og metoder. Utover hovedkontoret i Silkeborg i Danmark er det avdelinger i Dubai, Sverige, England og Norge.
Mer info på www.au2mate.no

PLC, HMI, DATABASE PROGRAMMERER

BLI EN DEL AV VÅR NORSKE DIVISJON OG ET INTERNASJONALT TEAM INNENFOR AUTOMATISERING OG INDUSTRIELL IT.

DIN NYE JOBB:


Du blir en del av vårt team av dyktige software utviklere og vil få ansvar for design og utvikling av PLC, HMI, database og rapporteringsløsninger. Du blir involvert i hele prosjektforløpet fra første kundekontakt til overlevering og idriftsetting av endelig løsning til kunden. Au2mate har kunder og oppgaver i hele verden. Du vil primært jobbe i Norge og dekke det norske markedet, men kan også få mulighet for spennende prosjekt i utlandet. Vi streber etter å være førende innenfor våre fagfelt og utfordrer både teknologien og oss selv for å levere den beste løsningen for våre kunder. Vi er en 100% kunnskapsbasert bedrift og har derfor stort fokus på kunnskapsdeling og kompetansebygging. Det er viktig at du trives i jobben, både faglig og sosialt og får utnyttet ditt potensial.

DINE PERSONLIGE OG FAGLIGE KVALIFIKASJONER:


Vi forventer, at du som person er positiv og initiativrik og ser verdien av kommunikasjon med kunder og kolleger. Vi søker en person med gode samarbeidsevner, og et personlig driv som brenner for å utvikle og implementer nye spennende løsninger. Du bør være kvalitetsbevisst, arbeide strukturert og holde roen og overblikket i pressede situasjoner. Av utdannelse er du ingeniør/automatiker med erfaring eller annen relevant bakgrunn. Du har kunnskap og erfaring innenfor en eller flere av disse områdene:
  • Design og utvikling av PLC-baserte styrings- og reguleringsløsninger.
  • Programmering av en eller flere av følgende PLC-systemer: Siemens, Allen Bradley, ABB 800xA, Sattline, Omron.
  • Design og utvikling av HMI løsninger innenfor et eller flere av følgende fabrikater: Wonderware, Siemens, Sattline, 800xA.
  • Strukturerte programdesign/design iht. ISA S88 standarden.
  • Programmering av SQL og MS Reporting
  • Design og programmering av Dreamreport og Qlik rapporteringsløsninger
  • Du behersker norsk og engelsk.

AU2MATE TILBYR:


En spennende og utfordrende jobb i en internasjonal virksomhet i vekst, med et sterkt faglig nivå og attraktive fremtidsmuligheter. I Au2mate deltar du i hele prosjektforløpet fra ordre, design, programmering, testing, igangkjøring og overlevering. Det daglige arbeidet vil forbindes med trivsel, frihet og innflytelse under ansvar, uformell og munter omgangstone. Jobben utføres primært fra vårt kontor på Bryne, men noe reising må påregnes. Au2mate tilbyr attraktiv lønn iht. dine kvalifikasjoner, samt bonusordning.

SØKNAD:


Ytterligere informasjon kan fås ved henvendelse til Ingebret Tunheim – Salgsdirektør. Kontaktinformasjon finnes på vår hjemmeside

http://www.au2mate.com/nb/kontakt/directory-no

Se annonsePAM

Stillingsnummer: 1120-2019-08-42 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak

Medium: Finn

employer: AU2MATE NORGE AS

job_industry: [Informasjons- og kommunikasjonsteknologi, Informasjons- og kommunikasjonsteknologi]

job_function: Databaseadministrator (administrativ databehandling)

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere