Nyheter

Studenttreff på Bryne i romjulen!

Link Jæren inviterer studenter til nettverksbygging og gratis pizza på Mellombels Ølstove 28. desember klokken 1730.

Dato: 11. desember 2017 |

Arbeidsmarkedet i regionen

På dette arrangementet får studenter lære mer om situasjonen i arbeidsmarkedet i regionen, og man har mulighet til å etablere kontakt med Link Jæren, et samarbeidsprosjekt mellom kommunene og næringslivet i Hå, Klepp og Time, som har som mål å fremvise Jæren som et attraktivt sted å jobbe, bo og leve, og gjøre det lettere for arbeidsgivere og -søkere å finne hverandre. Det finnes mange interessante jobbmuligheter på Jæren, men det er også rom for å skape noe helt nytt.

Gründer Bjørn Hagerup Røken forteller om sin karriere

Daglig leder for Mellombels Ølstove Bjørn Hagerup Røken skal fortelle hvordan han fant gründerånden etter å ha mistet jobben, og siden har lykkes med å skape både sin egen og andres arbeidsplass og et av Brynes mest interessante kulturtilbud. Treff andre jærstudenter som er hjemme for jul, lær mer om arbeidsmulighetene på Jæren og kos deg med herlig pizza! Dette blir gøy!

Påmelding LINK Jæren

For å melde deg på: Følg Link Jæren på Facebook, klikk «Skal» på dette arrangementet, og så snakkes vi på studenttreff på Mellombels 28. desember klokken 1730! PS: Tips gjerne dine medstudenter fra regionen om dette!

Påmelding her: https://www.facebook.com/events/529396894060142/

 

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere