Nyheter

Bli med i LINK Jæren

Her kan du holde deg oppdatert på alt som skjer i næringslivet på Jæren, og få oversikt over hvilke muligheter som finnes her.

Dato: 28. april 2015 |

Vi ser ofte at flinke folk går glipp av spennende muligheter på Jæren fordi de ikke har peiling på hva som finnes her. Med LINK Jæren vil vi løfte frem næringslivet og hele Jæren, og vise at området er et attraktivt sted å jobbe, leve og bo.

Kobler folk og muligheter
På nettsiden finner du oppdatert oversikt over ledige stillinger og du kan også lese om hvordan det er å jobbe, leve og bo på Jæren. I tillegg vil det jevnlig publiseres nyhetssaker om næringslivet på Jæren.

Alle kan bli med
LINK Jæren er for alle, om du er sykepleier eller sivilingeniør, arbeidssøker eller bare interessert i å holde deg oppdatert på næringslivet på Jæren. Blir du med i LINK Jæren blir du en del av nettverket og vil jevnlig bli oppdatert på det som rører seg i næringslivet på Jæren. Du vil også få invitasjon til spennende arrangement i regi av LINK Jæren og samarbeidspartnere. Innmelding er helt gratis og du forplikter deg ikke til noen ting.

Klikk deg inn på www.linkjæren.no for å melde deg inn.

Samarbeid i jærsk ånd
LINK Jæren er et unikt nettverks- og rekrutteringsprosjekt vi har startet i samarbeid med kommunene og en rekke bedrifter i Hå, Klepp og Time for å styrke oss i konkurransen om de flinkeste folkene. Disse er med i samarbeidet: Aarbakke, Depro, DNF, Kverneland Group, ABB, Risa, Øglænd System, NAV, Hå kommune, Klepp kommune, Time kommune.

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere