Nyheter

Økt synlighet og nettverksbygging

Forum Jæren er hjem for over 60 bedrifter. Effekten ved å ha mange bedrifter på et og samme sted er stor. DNB Eiendom har hatt lokaler her siden 2011. Etter flytting til 1. etasje er de nå enda mer synlige og tilgjengelige for kundene sine.

Dato: 4. desember 2019 |

Med 20 etasjer fordelt på 13 500 kvadratmeter kan man mildt sagt si at det er stor takhøyde for de som vil ha lokale her – hele 67,7 meter høyt.

Forum Jæren byr på en rekke ulike typer kontorlokaler for både små og mellomstore bedrifter. Visjonen bak Forum Jæren var å skape en ny bydel der læring, næring og kultur skulle virke sammen for at de ulike områdene gjensidig styrket hverandre.

– Når leieavtalen vår gikk ut i fjor og vi skulle finne et nytt lokal, var ønsket om å sitte i Forum Jæren stort for de ansatte, forteller prosjektmegler og markedsansvarlig Hanna Kverneland, for avdeling Nybygg Jæren i DNB.

Høy markedsandel

DNB Eiendom består av avdelingen DNB Eiendom Nybygg og DNB Eiendom Jæren som fokuserer på bruktboligmarkedet.

prosjektmegler og markedsansvarlig Hanna Kverneland

Prosjektmegler og markedsansvarlig Hanna Kverneland

Nybyggmeglere driver med salg av prosjekterte boliger. Meglerne knytter seg til utbyggere i en tidlig fase og går inn som rådgiver, i alt fra vurdering av boligmiks på nye tomteområder til detaljerte planløsninger i nye boliger. Nybygg Jæren har en egen analyseavdeling som utarbeider markeds- og konkurrentanalyser som utbygger har svært stort utbytte av gjennom hele prosessen.

– Disse analysene sammen med vår lokalkunnskap, er vår styrke og viser igjen i på vår markedsandel. Vi hadde i fjor nær 60 prosent markedsandel på nybygg i Klepp og 32 prosent i Time. Vi er en av de største nybyggmeglerne på Jæren, målt i omsatt volum, forteller Kverneland.

Synlig og gode forbindelser

– DNB Eiendom er en av de mest foretrukne meglerne i Rogaland og Norge. Verktøykassen vår har aldri vært bedre. Vi har Norges største bank i ryggen og med Garantert Solgt-konseptet vårt er vi sikre på at vi kan tilby det kunden trenger. Selger vi ikke betaler kunden ikke, forteller eiendomsmegler Anne Kristine Undheim.

Undheim jobber ved blant annet med salg av bruktboliger og verdivurdering av eiendom. Hun er fornøyd med å ha lokale i 1. etasje – både når det kommer til synligheten og beliggenheten.

eiendomsmegler Anne Kristine Undheim.

Eiendomsmegler Anne Kristine Undheim.

– Selve bygningen og lokalet til DNB i Forum Jæren er mye flottere og friskere enn der vi hadde lokaler tidligere. Etter vi flyttet til Forum Jæren er det flere som vet hvem DnB Eiendom er. Siden vi er rett ved togstasjonen, er det lett for kunder å finne oss, forteller Undheim.

Mer enn 300 mennesker jobber i Forum Jæren. Koblingen mellom næring, læring og kultur har bidratt til å gjøre Bryne til et regionssenter som tiltrekker seg flere og flere bedrifter og offentlige aktører.

Lyst på kontor i Forum Jæren?

– Det er interessant å være rundt så mange ulike bedrifter og personligheter i Forum Jæren. Man knytter nye bekjentskap og får fort et større nettverk. Det kommer godt med som megler, sier Undheim.

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere