Nyheter

Eksport bedrifter

Vil hjelpe jærske bedrifter ut i verden

Tirsdag 13. juni avholdes «Kom deg ut!», en fagdag om eksport i Vidsyn på Forum Jæren. En rekke LINK Jæren-aktører er involvert, og jærske bedrifter anbefales på det sterkeste å bli med på dette arrangementet.

Dato: 7. juni 2017 |

Jæren er en liten del av Norge, og Norge er en liten del av verden. Det å legge til rette for at varer og tjenester har et globalt kundepotensial kan være ekstremt verdifullt for jærske bedrifter.

– Næringslivet på Jæren har alltid sett etter muligheter og løsninger. Finnes de ikke lokalt, har det alltid vært mulig å se til utlandet. Selv om oljeeventyret på langt nær er slutt, har de siste årene vist at vi også trenger å orientere oss mot andre muligheter. På «Kom deg ut!» treffer og hører du en rekke spennende og kompetente fagfolk som belyser muligheter og snubletråder i eksportmarkedet, forklarer Reidar Hebnes, som er næringssjef i Time kommune og prosjektleder for fagdagen.

Innholdsrikt program
Arrangementet begynner med registrering klokken 0830, og det innholdsrike programmet går fra 0900 til 1630, før dagen rundes av med middag hos Jærkokken Heine Grov.

– Det blir 18 interessante innlegg, inkludert tips og erfaringsdeling fra mange lokale og regionale bedrifter og organisasjoner. Man får også høre om nye finansieringsmuligheter og snakke om eksport med fagekspertise fra Oslo. Her skal du få kunnskapen som trengs for å tilby dine varer og tjenester til et globalt marked. Vi lover en lærerik og inspirerende dag, inviterer Hebnes.
Du kan melde deg på, samt lese mer om hva de ulike innleggene på fagdagen skal omhandle, her: https://www.bryne.no/arrangement/3e7d6fb2-f974-479c-bdfe-3fcee20fc791/

Bli med i Link Jæren

Hold deg oppdatert på det som skjer

og få oversikt over ledige stillinger på Jæren

Ja! Jeg vil være en del av Link Jæren:

Meld meg på nyhetsbrev
Følg Facebook-side
Meld meg inn i LinkedIn-gruppa
Partnere