Hele deg. Hele tiden.

Jæren er et godt sted å jobbe – og en like godt sted å nyte fritiden.
Fra naturens side er vi velsignet med topografi som inviterer til både storslåtte inntrykk og søvnig sjelefred. Dugnadsånd og brennende engasjement har gitt oss et mylder av foreninger og lag.

Kanskje er det stillheten du setter pris på. Stå alene ved en lakseførende elv eller et bitevillig fjellvann. Vandre langs sandstranda, se hunden løpe etter pinnen du kaster. Spise nisten din og nyte utsikten fra toppen du har besteget.

Eller kanskje er det adrenalinet når junior scorer eller svømmer inn til medalje. Når du blir taklet av backen på motsatt bedriftslag. Når den perfekte bølgen løfter surfebrettet og du skyter fart.

Bare se på? Toppidretten er her også. Fotballjentene på Klepp, håndballguttene på Nærbø. Og Bryne FK, selvsagt, tilbake i Obos-ligaen. Blir det seriekamper mot Viking om et par år?

De magiske stundene dere nyter sammen. Når de små plukker blomster, spiser jordbær, mater kua gjennom gjerdet. Når du har pumpet luft i dekkene og dere sykle inn i nye landskap, finner stier til steder dere aldri før har vært. Vet at nå er dere en del av dette. En del av Jæren.

Se også

Skole og barnehage

Barn og ungdom er framtiden. En klisjé, kanskje, men sant likevel. På Jæren tar vi vare på dem!

Det gode liv på Jæren

Jobbe, bo – og leve. Jæren er et teppe for sansene, sydd sammen av opplevelser og inntrykk i alle farger og fasonger.